dissabte, 24 d’abril del 2010

Granollers Decideix

Enllaç
Demà els granollerins/es estem cridats a expressar lliure i democràticament el nostre pensament i els nostres sentiments envers la nació catalana.
No sempre se'ns dona l'oportunitat de poder expressar el que sentim i pensem. Demà és un dia important per tots els catalans, exercim dons, aquest dret anant a votar.
Diuen que aquest referèndum no té cap importància perquè no és vinculant, però dic que en té molta d'importància, ja que, per primera vagada una iniciativa popular està movent a tot un poble i crec que el nostre futur passa per les iniciatives populars. Ja és hora que despertem d'aquest anys de somnolència que hem viscut.
Tant “sí”com “no” vota per la independència de Catalunya.

diumenge, 11 d’abril del 2010

Escoltisme a Granollers

Ahir a la sala Sant Esteve de la parròquia de Granollers, va haver-hi la presentació del llibre ESCOLTISME A GRANOLLERS 1958 – 1969.
Aquest llibre, no té només un autor, és una obra col•lectiva. Ha estat escrita pels qui fa cinquanta anys eren infants o joves escoltes.
No us vull parlar pas del llibre, sinó de les sensacions viscudes.
Vaig tenir la sort de formar part d’aquest grup ara fa quaranta nou anys. Primer entravem a l’Estol Kòtick com a llobatons i desprès, a formar part dels minyons.

Ahir ens varem retrobar un nombrós grup d’aquest antics companys , i va ser molt emotiu per a mi. Hi havia gent que feia molts anys que no en sabia res d’ells, m’emocionava quan hi parlava. Vaig tornar a reviure aquell esperit de germanó que sempre ha caracteritzat aquest grup.

“Tant com puc”
”Sempre apunt”.




diumenge, 4 d’abril del 2010

Cafè servit amb blonda


Avui hem anat amb una colla de joves una mica més grans que nosaltres a dinar a fora. El restaurant, molt correcte, i el menjar també. El preu, com que no l’he pagat, no el sé.
Des de finals d’estiu tinc un nou mòbil dels de nova generació, el vell pobret ja tenia 7 anys i estava una mica limitat: no portava càmera. Ai la càmera!!!!!!!! Aquesta és la nova joguina. Doncs a l’hora del cafè he estat jugant una estona, com sempre buscant detalls i el que m’ha fet gràcia ha estat veure que, a part de servir el cafè acompanyat d’una peça de xocolata, sota la tassa hi havia una blonda de paper, com la dels pastissos. Aquesta, doncs, ha estat una de les fotografies d’avui fetes amb el mòbil.