diumenge, 31 de maig del 2009

Correfocs Granollers

De vegades no et ve de gust fer algunes coses, però si algú t’anima les fas amb molt de gust.
Tinc un amic diable, sí d’aquests que surten a fer els correfocs. Del foc i del soroll sempre n’he fugit, però ahir varem fer una trobada amb la colla i resulta que el diable amic, tenia que sortir el capvespre a fer de les seves per Granollers. Coneixent la meva afició a la fotografia em va dir: escolta, avui em vindràs a veure oi? Espero que em facis una foto amb tota la vestimenta que porto. M’ho va dir amb una carona d’àngel que no li vaig poder negar i la veritat m’ho vaig passar d’allò més bé. Mentrestant vaig estar fent les fotos vaig desconnectar els audiòfons per no sentir tant de soroll i vaig anar per feina. Tinc que confessar que tinc ganes de tornar-hi ja que no és fàcil fer fotos als diables i estic una mica picat per aconseguir fer-ne alguna de bona.


Bestiari de Foc


PÀJARA de Terrassa, si premeu a la fotografia podreu veure el resum que ha fet la Núria de la visita a la XVII mostra de Bestiari de Foc


Ahir dissabte varem visitar la XVII Mostra de Bestiari de Foc que és va fer a la Porxada de Granollers

dimecres, 27 de maig del 2009

"Copa, Lliga i Champions"


Barça imperial
El Barça ha aconseguit brodar la temporada amb la consecució de la Champions League a Roma, davant el Manchester United (2-0). Els gols d'Eto'o i Messi han donat el primer triplet al Futbol Club Barcelona.

No cal comentaris

diumenge, 17 de maig del 2009

L'hort de l'avi Antoni 3



A l’hort de l'avi Antoni les mongeteres ja s’enfilen per les canyes, les tomaqueres creixen i els enciams aviat cap el plat.

diumenge, 10 de maig del 2009

Passeig per la rectoria vella de Sant Celoni


Desprès de la passejada un bon descans
Premeu la fotografia per veure el passeig per la rectoria vella de Sant Celoni

COLORS


Granollers 10 de maig de 2009

Granollers 10 de maig de 2009

Granollers 10 de maig de 2009
El jardí de la Bàrbara