dissabte, 5 de setembre del 2009

Davantals al vent



Aquest any durant els dies de la Festa Major de la ciutat, hem estat fora. No hi he tingut cap interès, perquè no hi ha hagut cap acte dels programats que estigues adaptat per a mi (vull dir per a la meva disminució, els sords, concretament els que ens comuniquem amb la paraula), per tan varem decidir aprofitar aquests dies per allargar una mica més el relax de les vacances.

El diumenge, l’últim dia de la festa, varem sortir a donar un tom i veure les reformes fetes a famosa Plaça de la Corona, que varen inaugurar aquests últims dies. Vista les obres i escoltats els comentaris dels ciutadans segurament és retornarà al nom antic imposat per la dictadura la Plaza de los Caidos, però aquesta vegada per iniciativa popular, em direm segurament la Plaça dels Caiguts o Caigudes, igual com el que va passar amb la coneguda Plaça del Cony.

Els responsables d’urbanisme han fet unes obres de primera qualitat, tan en els materials emprats, com en l’execució per fer-s’hi mal. Aquesta plaça ja no cal mirar si és o no accessible, això ha quedat en segon terme, ara, s’ha de mirar si és o no és segura, sobretot pels nens/es, ja que els sots i les irregularitats en les entregues entre les peces que té el paviment són de més d’ 1,5 cm, això, fa que sigui mol fàcil entrebancar-s’hi, i que els menut perdin l’equilibri al trobar diferències de nivell entre els dos peus.

Mireu aquesta fotografia i jutgeu vosaltres mateixos

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu n'hi do. Veig que els paletes de Granollers trballen gairebé tant bé com els de Barcelona.

Narcís ha dit...

L’ofici s’està perdent, en queden pocs, el que ara hi ha son especialistes. Els bons s’ho fan pagar i els altres la majoria son de fora i amb dos dies si son uns mica espavilats ja es consideren operaris.