divendres, 31 d’octubre del 2008

Presentació


Video fet per l'Esther Castanyer

Ahir es va fer la presentació de meva exposició La veu en “off” de la fotografia, juntament amb l’últim poemari que ha escrit la Núria Sagués La infinitud dels eclipsis.

L’acte va ser presentat per l’escriptor i amic Joan Sala Vila. Aquesta vegada no he pogut fer el reportatge fotogràfic, ja que amb varen fer asseure a la taula. Em volien fer parlar, però ja abans de començar l’acta els hi vaig dir que no, si de cas podria respondre si es feia alguna pregunta.

Aquesta és la meva segona exposició, però la primera al meu poble, i la veritat, és que estic molt content de la resposta dels amics i la bona acollida dels que varen assistir a l’acte.

Podeu veure la crònica que n’ha fet la Núria

dilluns, 27 d’octubre del 2008

La veu en "off "de la fotografia



-->
Aquest dijous 30 d’octubre a dos quarts de vuit del vespre, es presenta a la llibreria la Gralla de Granollers la meva exposició de fotografies La veu en off de la fotografia, juntament amb l’escriptora Núria Sagués que presenta el seu poemari La infinitud dels eclipsis.
Hi esteu tots convidats

Evengeli de Jesús segons Jaune Rodri



Avui he anat a la presentació d’un llibre a la llibreria Pla de la Calma de Cardedeu, amb un títol molt suggerent L’evangeli de Jesús segons Jaume Rodri.

La veritat és que he quedat molt sorprès de veure que era una segona edició d’un llibre que ja es va editar l’any 1973 (censurat per heretge i atacar la divinitat de Crist).

Amb la quantitat de pensadors cristians que tenim a casa nostra, tinc que confessar, que m’he preocupat més de conèixer els de fora, que els de casa, cosa però que penso anivellar ràpidament començant amb la lectura d’aquest llibre.

Avui s’ha parlat molt de Xirinacs, ja que les notes fetes a peu de pàgina del llibre són d’ell, això ha despertat en mi les ganes de conèixer més la seva obra.

A la presentació es respirava un denominador comú, Jesús ésser humà, sense renunciar la seva divinitat. Un llenguatge pel segle XXI, sense perdre el missatge profund de la salvació de Crist expressat de diferents maneres, Crist l’home que ens ensenya el camí cap el transcendent i, sobretot, el missatge alliberador del jo profund.


dimarts, 14 d’octubre del 2008

Lluna plena


Avui hi ha lluna plena. No totes les nits des de la ciutat es pot veure tan clara com avui.

Al arribar a casa no he volgut perdre l’oportunitat de fer una fotografia.